Reviews

ABDELRACHID ES SALMI2018-03-13T09:06:22.21

Séjour agréable , endroit calme et tranquille .personnel souriant..

Rik Rieberghs2018-03-01T08:40:12.69

Vriendelijk onthaal, nette en rustige kamer.

Sander Pelgrims2018-02-11T11:57:29.443

The room was clean. The window was looking out to nature. The bed was soft. The breakfast was good and there was a lot of choice.

Peter Devriese2017-11-26T23:20:44.837

Mooie kamer, vriendelijk personeel en lekker ontbijt. Genoten van de sauna en jacuzzi.

Martine Maebe2017-10-08T06:41:58.38

Alles naar wens, het personeel was super vriendelijk (we werden o.a te woord gestaan in het Nederlands), de kamer meer dan net en aangenaam. Het ontbijt was zeer uitgebreid en verzorgt. Heel leuk was ook dat we zelf onze eitjes konden koken. Kortom, hier komen we zeker nog terug. Proficiat aan de staff.

Pascale Dockx2017-07-19T07:12:17.087

Grote, mooie kamer in het nieuwe gebouw (tv-hoekje, keuken; bad en douche). Licht ging alleen wat laat aan in de gang zodat je de eerste minuut in het donker stond bij het binnenkomen en verlaten van het gebouw. Aan de bar moest je erg lang wachten omdat zowel de desk als de bar gerund moesten worden door maar 1 persoon ! Deze man was erg vriendelijk en deed goed zijn best, maar hij kon natuurlijk niet op twee plaatsen tegelijk aanwezig zijn.En er werd 's avonds nog veel ingecheckt ! Het ontbijtbuffet was dik in orde!

Angeline Leper2017-06-26T14:39:05.697

We zijn tevreden over ons verblijf,kamer was in order en een ontbijt met ruime keuze was best oké.Kan aangeraden worden.

Razvan Rosca2017-06-24T03:12:58.97

It was a nice staying! The only not so good aspect was the fact that they do not have air conditioner and it was HOT weather ! Overwall I was satisfied!

Kaidi 2017-06-04T19:33:49.267

Pleasant stay.

Starla Dawson2017-05-28T07:56:50.283

Very nice for the price. Comfy beds and clean rooms.

Jean-Marie Burnotte2017-04-25T08:52:18.393

Comfortable room and silence. Nice place to stay

BO Otte2016-11-05T10:38:04.383

Personnel très aimable. La chambre est confortable et le petit déjeuner copieux. Très bon séjour

Julien DEROUETTEAU2016-10-21T16:30:05.547

I had a very stay however the TV remote control should be changed in order to meet the standard of the hotel (broken button,...)

F Leloup2016-10-11T11:48:00.967

Très chouette hôtel, chambres agréables, bonne literie, propreté irréprochable et personnel sympathique. Ce que nous avons moins aimé : le petit déjeuner. L'assortiment de viennoiserie n'était pas très bon, on aurait dit du surgelé décongelé ! Il n'y avait plus de fruits ou il n'y en avait jamais eu. Vu le prix, il y a sûrement moyen de trouver un meilleur boulanger et de proposer des aliments en quantité suffisante.

Haus Herman2016-10-05T17:32:30.25

De kamer was heel proper. Proficiat aan de mensen van de poetsdienst. De meneer aan het onthaal was erg vriendelijk en behulpzaam.

Lindsey Bosch2016-10-03T06:48:38.793

Verzorgd, proper en vriendelijk personeel. Gratis internet, Fitness, Sauna en Bubbelbad... Meer moet dat niet zijn! Het avondeten in Le Mediteranée aan de overkant van de straat is een echte aanrader.

Jean-Noël DUBOIS2016-09-30T14:20:13.803

^Hôtel sympa et superbe . Accueil très professionnel et très à l'écoute du client. Très belle chambre. Petit déjeuner très varié et complet.

Unni Toftegaard2016-09-28T06:55:33.873

Nice,calm staying. Easy to find and park with car. Outside Mons, but close to SHAPE

Gwendy Borginjon2016-09-05T15:30:08.437

Super verblijf gehad! Mooie nette kamer,supergoed bed,en uitgebreid onbijtbuffet! Voor herhaling vatbaar!familie Karnier

Georges Willekens2016-09-01T18:17:13.257

Vriendelijk onthaal en nette kamer met een heerlijk bed. Een heerlijk en rijk gevuld ontbijt. Fitness ruimte gebruikt alsook de jacuzzi. Gratis parking op het domein en heel rustige omgeving. Dicht bij Mons en andere bezienswaardigheden. Had een Bongo bon en werd even hartelijk ontvangen en verzorgd als de anderen.

Carole Dean2016-09-01T18:11:04.983

Wonderful hospitality although somewhat short staffed for the clash of events combined with English Bank Holiday Weekend and returning holiday traffic to ferry terminals close by. Nothing was too much to ask. Soft towels yes but the bed pillows need serious attention. They are slowly reviewing and adding air conditioning throughout. The apartments are spacious(with air con.)

Marc Van Heck2016-09-01T08:45:54.55

Propere kamer Lekker ontbijt Vriendelijke bediening bij het onthaal

John de Hullu2016-08-20T19:16:56.41

accueil chaleureux/ chambre parfaite/ comme le petit déjeuner

Marco SICOLI2016-08-20T11:31:59.33

Thank for your courtesy.

J. van Wassenberg2016-08-15T22:33:30.233

Tevreden na een goede nachtrust en een lekker ontbijt weggegaan.

Luc Delcambe2016-08-08T15:52:48.327

tout était parfait petit déjeuner , chambre et parking proche de Pairi Daiza

W D'Hondt2016-08-02T12:53:39.29

Wij hebben genoten van ons verblijf. De kamer was basic maar alles was aanwezig. Het ontbijt was eenvoudig maar we hadden er zeker van genoten.. Vooral de toegangskaarten tot Pairi Daize waren een pluspunt Groetjes

Sandra de Torbal2016-08-01T06:54:02.2

Het is een schoon, knus hotel. Het ontbijtbuffet is voldoende en goed verzorgd. Enig minpunt is de slaapkamer, deze is ontzettend warm.

ENRICO GASPERI2016-07-28T10:45:45.103

Excellent staying.

vekemans patrick2016-07-21T13:55:25.233

vriendelijke ontvangst en behulpzaam bij aankomst. goed ontbijt, propere kamer en alles aanwezig, prima uitvalbasis voor uitstapje naar Bergen of pairi daiza.

dorian acke2016-07-18T22:06:51.84

Leuk hotel Hele mooie grote kamer Leuke fitness ruimte Ontbijt was goed had mss graag wat meer keuze in brood of pistolets gehad . Wij hadden mooi weer mss wat meer banken buiten om s avonds iets te drinken . Vriendelijk personeel! Tevreden gasten

Denise Evans2016-07-15T15:06:57.883

staff rude and unhelpful when I complained about the food response was "we showed it to you before you bought it" essentially not giving two hoots it was uncooked flabby and lacked flavoir I requested my money back and they refused_ fair enough we will not return and will not recommend best western to any one

Claudine Verougstraete2016-07-11T05:27:23.3

Prima hotel. Smaakvol ingericht en heel net. Goede utivalsbasis voor bezoek aan de streek.

Elly bosman2016-07-10T07:27:06.673

Verblijf was zeer aangenaam. Mooie kamer, zeer rustig. Zeer goed bed en kussens ook zeer goed. ook zeer net .Ontbijt was ook prima. alles was aanwezig. vriendelijke mensen aan het onthaal.

Vincent De Cock2016-06-23T05:16:58.683

Goed hotel voor 1 à 2 nachten. Stille kamers. Goed ontbijtbuffet met ruime keuze.

Arthur Lynch2016-06-12T20:34:18.243

Great room for the price and the staff was very helpful and gave us great recommendations on food and drink. I will stay there again and if you are into history it is only a quarter mile from the first BEF casualty site/memorial of the First World War.

Brigitte Mareen2016-06-03T15:52:54.51

Heel tevreden over gans de lijn! We voelden ons gesoigneerd!zowel ons buikje als ons ogen! Wat een mooie kunstwerkjes om van te genieten!! Vatbaar voor herhaling! Thanks

Guido Maes2016-06-02T14:44:56.943

Beste Heer het Hotel is een aanrader zeer mooi Hotel , prachtige kamer , zeer goed ontbijt

Pascal Dysserinck2016-05-31T06:43:21

wij zijn wel tevreden over de ontvangst en de kamer. het zijn goeie bedden en propere kamers alleen als je iets later gaat ontbijten zijn er sommige dingen leeg dat niet werd aangevuld zoals o.a. het ingelegd fruit.dat is het enige min puntje anders was het een leuk verblijf vriendelijke groeten

Agnese Nucci2016-05-23T06:05:22.243

Superbe chambre fonctionnelle et accueil impeccable. La prochaine fois on restera plus longtemps Merci 234 😉

Ludo Verschraegen2016-05-07T07:01:39.02

Nice hotel for an honest price. Good breakfast. 15 Min drive from Pairi Daiza

shaddy riaz2016-04-07T20:24:36.183

This was a very nice hotel. Will definitely stay here again.

Veerle Luypaert2016-03-16T08:09:54.193

Only the breakfast wasn't a succes! They didn't refill the empty bowls of food...

Dirk De Voogt2016-03-14T10:23:05.997

heel dicht bij bergen vlotte en vriendelijke ontvangst lekker onbijt nette kamer

FREDERIC JANIN2016-03-03T07:10:06.657

the room was perfect, very clean and particularly quiet. I do recommend a stay in this hotel, close to SHAPE and of very high standards for reasonable price.

Yves Baekelandt2016-02-14T09:50:38.93

Mooi & proper hotel met vriendelijke bediening. Kamers zijn verzorgd. Badkamer is kompleet maar zeer compact. Een prima hotel voor iemand die een bezoek wil brengen aan Mons.

Alison Lorthioy2016-02-08T17:27:43.867

Bel hôtel, personnel serviable. Services appréciables. Nous avions quelques endroits poussiéreux dans notre chambre, autrement tout était comme convenu et même mieux ! Merci à l'équipe BWH.

Alfonso Crescenzo2016-01-28T16:13:43.957

After a long day travelling it was nice to recieve a warm welcome

Richard PAULISSEN2016-01-18T21:02:41.197

Endroit très calme. Hotel très propre Literie de grande qualité Par contre, le pain complet au déjeuner n'était pas du pain frais, contrairement au pain blanc.

Diane Knudde2015-12-16T21:45:10.313

Het verblijf in hotel was prima, spijtig dat we niet konden genieten van de wellness door onderhoud of werken. We werden wel op voorhand verwittigd en kregen als compensatie een glas wijn bij aankomst. Het restaurant, aangeprezen door hotel en gelegen voor hotel naast de parking was beneden alle peil.

Frank Goossens2015-11-24T05:17:31.79

Verzorgd hotel, verzorgde kamer. Tijdens de nacht veel "technisch" lawaai (verwarming?) die mijn nachtrust verstoorde.

Daniel Palermo2015-11-09T20:05:49.373

El apartamento me resulto comodo. Me parece innecesario tener dos camas king tendidas cuando hay un solo pasajero... El servicio de breakfast no es bueno, no encontre una mesa libre y limpia, teneiendo que esperar hasta que la prepararan.

omar ramzi2015-11-09T13:46:43.51

Goede service en klantvriendelijk personeel.

David Facey2015-11-06T09:34:11.46

The hotel was fine - just one major problem, it took 30 minutes to check out in the morning. it must be obvious that many individuals will need to check out first thing in the morning and having just one staff member involved - plus the nonsensical situation where the invoice has to be printed and copied in a back room - was totally unacceptable. David Facey

Martina Rodrigues Ambrozio2015-11-02T07:21:32.21

We enjoyed a lot our mini escape to this hotel- in the countryside approximately 20min by bus from Mons. We were welcome warmily. The bed was very comfortible and also profited of the jacuzzi and the sauna. Only tiny pity: the hotel only offers breakfast- coming from further away my husband was very hungry. They do have a restaurant closeby, however rather expensive and only opens at 7pm, but good food.

Matthias Lehmann2015-10-19T10:08:01.017

Nice hotel, top service. But the television, especially the channels are horrible. Most of them are not working or in French. As of a hotel with that standard, they should offer international channels. Personal is unable to speak German, although it's mentioned on the homepage. City Tax is a joke, isn't it?!?! What the reason for that? No clue !!!

Martina Schenzel2015-10-13T17:44:43.803

Schon bei unserer Ankunft haben wir uns sofort wohl gefühlt. Wir hatten ein super schönen App. mit allem was das Herz begehrt. Das Frühstück war gut und reichlich. Einen Punktabzug gibt es, dass hier nur in Englisch und Französisch gesprochen wurde. Schwierig wurde es aber wirklich erst, als im ganzen Haus der Strom ausgefallen war und es hier zu keinerlei Info und Verständigung kam. Trotzdem werden wir dieses Hotel beim nächsten mal SICHER wieder buchen! Wir haben lange nicht mehr ein Best Western gebucht aus schlechter Erfahrung. Aber jetzt wurden wir eines besseren belehrt und wir sind froh dafür. Danke für die angenehme Zeit.

Ivo Nijst2015-09-28T07:53:32.73

Perfect verblijf. Vriendelijk, proper en comfortable.

Patrick Kuppens2015-09-27T08:13:54.293

It was perfect!

Roland Nibus2015-09-08T09:02:58.88

Très bon séjour Accueille excellent bon conseil sur les restaurants chambre confortable

NATHALIE KLEYLEIN2015-08-31T17:57:44.003

The Hotel was very clean, the people very nice and we have a great Breakfast. The Jacuzzi was also nice. Thank you Kleylein Nathalie

Luca Scalorbi2015-08-25T17:20:38.697

The rooms are very nice and well equipped with everything you need! I hope to return there again because the hotel and the city are beautiful. WOW

Eddy Schockaert2015-08-25T17:05:19.1

Beste, Wij hebben genoten van ons verblijf bij jullie alles was zeker naar wens . Wij voelden de bezorgdheid bij elk personeelslid , om het ons naar onze zin te maken. En dat wil wel wat zeggen. Er viel niets af te keuren ,eten , kamer, ontspanning en netheid was tip - top.

Daniel LAURENS2015-08-20T08:23:14.28

I have liked my stay at your Hotel very much. I would appreciate if you would advertise more any cheap overnight stays. L.D.

Dirk Van Oeckel2015-08-18T20:02:34.02

very nice hotel, luxurious big rooms, good breakfast! Thank you!

Richard Mattison2015-08-16T12:13:13.337

A very good base to explore Mons, the surrounding area and Flanders. We were given a very nice welcome, a large room and breakfast was great.

James Wardle2015-08-14T13:35:34.753

Had a good time and staff very good room good overall good thank you

Jean Detremmerie2015-08-10T07:17:14.92

Très bon séjour, bon accueil, appartement bien équipé, propre et confortable. Jacuzzi et sauna agréables, manque toutefois un petit coin vestiaire et surtout une douche !

dominiek franco2015-07-23T12:50:46.57

Vriendelijke ontvangst, nette kamers, uitgebreid ontbijt wij waren heel tevreden

Claude GRANDJEAN2015-07-22T04:44:50.647

très bien

Michel Sprengers2015-07-03T20:30:49.893

No complain at all ! Friendly people and helpfull at the reception and the bar

Jorn Brink2015-06-27T06:29:05.35

Nice and quiert

MICHELINE SCAUFLAIRE2015-06-16T09:25:13.1

Welcome:perfect Bedroom very comfortable with coffee thee and even iron Breakfast :GREAT!!!very verygood!

Peter J. Tiggelman2015-06-08T19:45:53.747

Room somewhat small, but clean and complete with TV, small refrigerator and good free WiFi. No airconditioning, but with a fan. Breakfast good (good brand and variety tea!). Limited bar facilities, but not overly expensive. Friendly staff!

Paul Cobbaut2015-06-08T10:51:07.497

only one minor issue. The fridge in room 123 did not work. We mentioned this to the reception, and they claimed it worked 'a teeny weeny little bit', but I am pretty sure it did not work at all. Everything else was perfect! I will return to your hotel without a doubt!

Komi SOSSOU2015-05-31T16:34:49.897

Bonjour nous avions passé un agréable séjour chez vous à Casteau . Le service a été agréable ainsi que l'accueil. Salutations à tous

Komi SOSSOU2015-05-31T16:34:49.63

Bonjour nous avions passé un agréable séjour chez vous à Casteau . Le service a été agréable ainsi que l'accueil. Salutations à tous

VICTORIA Kiry2015-05-22T12:57:04.65

very nice room, perfect breakfast and services. Perfect location...nice people.

Steven Haflich (USAA)2015-05-11T12:55:43.28

The stay was good and the desk clerk was very kind! Good breakfast! the shower in a13 had a very bad water leak that runs all the way to the doorway. I stepped into the large water puddle in front of the doorway, with a fresh pair of socks Please seal the shower.

eric favier2015-05-05T17:54:09.563

Hôtel très bien

sabina scheepers2015-05-04T16:27:29.043

Nous sommes très contents de notre séjour à l'hotel. nous le conseillerons vivement. Cordialement.

Jean Hambucken2015-04-27T09:03:17.46

merci tout était agréable un petit bémol des lits jumeaux permettent une meilleur tranquillité pour chacun

Vilmas Satas2015-04-27T04:08:28.063

Very good communication. Respect. However the breakfast could be much more better from the service side.

Jean Beyers2015-04-26T19:44:08.26

Très bon confort. Accueil très correct. Déjeuner soigné. Reposant.

Carina Trienpont2015-04-19T20:06:56.783

Zeer vriendelijke bediening, rustig gelegen, behulpzaam,zeer netjes goed ontbijt zeer tevreden! Meschien een muggeziftje... beetje gebrek aan de Nederlandse taal ... maar voor ons was t niet echt een punt!!!

sophie Klesen2015-04-07T13:42:00.6

Super :) Confortable, calme, personnel adorable. Très propre et bien insonorisé (pendant une convention comme Trolls et Legendes, c'est un plus!) À dans 2 ans ;) Seuls mini bemols : les plats chauds du petit dejeuners ne sont pas chauds longtemps(peut etre un pb avec les chauffe plats?) et ma tele avait le son bloqué (trop fort) mais c'est vraiment pour trouver qqchose car c'était impeccable :) merci!

Martin Kavalir2015-03-26T08:49:36.697

Stay was O.K. No problem. The room was clean. Staff was nice and polite.

Frederick Genualdi2015-03-01T19:22:22.257

Very comfortable room. Free Wifi and excellent breakfast. Very happy to stay with you

Nina Zackary2015-02-23T13:36:39.81

Great experience.

Rene Hoornaert2015-02-23T09:12:41.83

Zeer vriendelijke ontvangst. Nette kamer. prima ontbijt

Cristi Baciu2015-02-18T11:58:47.24

Good stay. Apartment and bed very comfortable. Small kitchen with essential equipment available.

Jose PEREIRA2015-02-07T00:04:49.633

Clean. Elegant Bus stop Restaurant nearby Good Wi-Fi Good breakfast

Ricardo Rodrigues2015-01-30T08:06:52.503

Pleased. Good value for money.

Karl LIPPE2015-01-28T13:18:18.593

The room and breakfast are ok. Nothing exceptional, but good standard. However, the problem with using my mobile phone in the hotel is not acceptable. I was not able to make a phone call or send an e-mail, because there either no line at all or the provider was switching all the time from Proximus to some other supplier. I think you should have a repeater installed. The current situation is just not bearable.

Tomasz MACIEJEWSKI2014-11-23T07:01:21.257

Nice place. Clean, comfortable room,staff was always ready and willing to render help. Although the hotel is situated just near the road it remains quiet inside.

Stefan Zachar2014-11-08T19:38:34.983

good evening, I was very satisfied with your services. with regards Stefan zachar

Paul Diaz2014-10-11T07:25:16.113

In general, I like my stay at your hotel. You might want to work on improving the reception of the television set. Otherwise, I will return to your hotel. Thank you! Paul Diaz

Martin Kavalir2014-09-29T17:20:57.803

Booking was smooth. The room was clean and comfortable. Staff was kindly. Breakfast very nice. I could only recommend this hotel.

Luis Ferreira2014-09-25T11:16:35.787

First time at Casteau Resort Mons. Clean and neat room, although small. No Air Conditioning is a huge minus. Internet access was good and all the rest seemed OK.

Bruno Balthazart2014-09-14T09:28:44.27

La chambre était comme annoncée. Pas de climatisation générale mais un petit élément sur pied en cas de grosses chaleurs. Déjeuné bien garni, même à 9h45. Bien

Peter Dillisse2014-09-07T07:03:29.087

Wij hebben genoten van ons verblijf in Best Western Resort Casteau.

ŚWIĄTEK JAROSŁAW2014-09-05T22:37:17.857

My stay in the hotel was successfull thanks to the niece personnel and service. Best Regards.

Jean-François Soleil2014-09-01T18:03:23.017

Très bon confort de manière générale. Petit-déjeuner complet. Il faudrait juste placer une sonnette à la réception car avons du attendre relativement longtemps avant que notre présence soit prise en compte.

Paul Byrne2014-09-01T07:57:31.46

Room spotless, staff friendly and efficient. Breakfasts offer lots of choice and are substantial. Bath tended to be very slippery and attached restaurant expensive but food good. Would stay again and with the foregoing caveats would urge others to do so

Jeffrey Graziano2014-08-30T21:24:59.593

Monsieur/Madame, merci beaucoup! This was my second stay at this great hotel. The staff is always so helpful, friendly, and efficient. It was distinct pleasure to stay at your hotel. Kind Regards, Jeff Graziano

paul biermans2014-08-13T05:46:20.74

We hadden een zeer goed verblijf hier. Prima verzorgd en een goede bediening Bedankt Paul Biermans

J C2014-07-27T13:36:56.923

The room was clean, the staff helpful and friendly, and the breakfast very good and plentiful. However, not having any air conditioning makes for a brutal stay in the summer; the rooms were stifling and one evening the power went out for four hours. I will stay there again because of its convenient location to SHAPE but never in the summer if I can help it.

Vigo Lileiko2014-07-20T07:37:04.117

Great hotel. Pleasant stay.Kind staff!

André MOULARD2014-07-19T10:56:24.31

très bon accueil malgré la coupure d'électricité.

Miguel Safont2014-02-14T09:21:59.17

Nice place to stay.

Schrijf een review